Владислав Мисяк: Сам пожелах и напуснах Левски, завинаги оставам Левскар
Владислав Мисяк: Сам пожелах и напуснах Левски, завинаги оставам Левскар / Gong.bg, Валентин Грънчаров

Кюстендилският футболист на "Левски" Владислав Мисяк разтрогна официално договора си с клуба. Той е поискал раздялата, като е говорил единствено с Георги Иванов- Гонзо, който се е съгласил да разтрогне по взаимно съгласие. Мисяк не е обсъждал бъдещето си със старши треньора Стойчо Стоев.
"Търся отбор в България, където ще играя всеки мач. Имам оферти от 2- 3 клуба от "А" група и 1 от "Б". До понеделник ще имам решение, къде ще продължа кариерата си", каза Владислав Мисяк пред Дарик- Кюстендил.
Той е бил на стадион „Георги Аспарухов" днес, малко преди днешната тренировка на „сините", за да се види с вече бившите си съотбрници.

Владислав Мисяк: Сам пожелах и напуснах Левски, завинаги оставам Левскар
netinfo

Пред Gong.bg и колегата Валентин Грънчаров той заяви: „Имах договор с Левски до 2017 година, но нямаше смисъл да оставам до края му. Видно е, че взимах участие в малко мачове, а на мен ми се играе футбол. Можех да остана, но едва ли нещата откъм мои участия щяха да се променят. Оставам с добри чувства към всички в Левски. До неделя мисля, че ще имам нов отбор. Има няколко варианта и ще избера къде да продължа кариерата си. Искам, където и да отида да играя повече."
Мисяк участва в четири срещи като резерва на софиянци през есента, записвайки само 92 игрови минути.
След дебюта си на 22 март 2013 година в мача за първенство срещу Ботев (Пловдив) на "Герена" (2:0) той изигра общо 20 официални мача с 2 гола със "синята" фланелка.


Владислав Мисяк е 20- годишен, започна кариерата си в тогавашния ФК "Бузлуджа"- Кюстендил. Забелязан бе от скаути на "Левски" и израсна в ДЮШ на "сините", като след това подписа и първия си професионален договор.

Владислав Мисяк: Сам пожелах и напуснах Левски, завинаги оставам Левскар
netinfo

Владислав Мисяк излезе и с обръщение, чрез личния си профил във Фейсбук до всички фенове на "Левски":

"Не Ви казвам чао, а до скоро!
За мен Левски не е само футболен отбор в България, а моето семейство през последните 8 години! През тези години аз израснах от едно хлапе до това, което съм в момента. Изкарах много хубави времена в отбора с много приятни хора, имаше добри и лоши моменти, но добрите надделяват. Щастлив съм, че направих дебюта си и вкарах първия си гол в професионалния футбол с екипа на Левски. През цялото ми време прекарано в отбора съм давал всичко за него, в това може да бъдете сигурни и всичко това го пиша с голяма болка, но се случва неизбежното, защото за един футболист още повече на 20 години, най-важното е да играе и трябваше да се направи тази крачка, колкото и трудна да е. Ще ми липсвате всички и всичко. Обичам Ви и "Завинаги оставам Левскар.."
Не Ви казвам чао, а до скоро!".