Вергил Кацов в Кюстендил
Вергил Кацов в Кюстендил / netinfo
Съхраняването на традициите и духовността във всяко населено място са от особено значение за обществото, защото така се запазва националното самосъзнание на жителите му”, каза днес в Кюстендил водачът на листата с №21 – Коалиция “Реформаторски блок – Глас народен” Вергил Кацов. Той уважи празника на областния град и присъства на тържествата, за да поздрави кюстендилци с първа пролет. Кандидатът за народен представител бе поканен на официалния коктейл, с който кметският екип започна ритуалите в празничния ден.
Вергил Кацов, заедно с кандидат-депутата Георги Георгиев, поздрави новата Девойка Кюстендилска пролет за спечелената титла и й пожела много успехи. Тя отвърна с пожелание за успешна кампания и му подари пролетно цвете.

Вергил Кацов в Кюстендил
netinfo


Кандидатите от листата на Реформаторския блок, заедно с лидерите на “България на гражданите” Силвия Велкова, на СДС – Анелия Любенова и на “Народен съюз” - Стоян Стоянов, присъстваха на тържествения молебен, отслужен на централния площад “Велбъжд” от Мелнишкия епископ Герасим, който честити празника от името на българския патриарх Неофит.

Разходката из централната част на Кюстендил, с типичната за деня празнична атмосфера, стана повод за непринудени срещи и разговори с граждани и симпатизанти на дясната идея. Сред хората, с които Вергил Кацов разговаря, бяха учители, спортисти, служители в различни институции, младежи и възрастни хора. Те го поздравиха и пожелаха успешно представяне с №21 на 26 март.

Вергил Кацов в Кюстендил
netinfo


“Радвам се, че тук хората са толкова усмихнати и с добро настроение, въпреки трудностите, които всички изпитваме ежедневно. Кюстендилци са успели да съхранят позитивната си нагласа, да уважават празника си и да предават този дух на следващите поколения, за да запазят идентичността си. Те знаят, че след всяко зло идва добро, но всички ние, които имаме отговорност към бъдещето, трябва да обединим усилията си, за му проправим път. Ние не искаме просто вашите гласове, искаме да бъдем съмишленици, а общата ни кауза е по-доброто бъдеще за нас и децата ни”, каза на празника в Кюстендил Вергил Кацов.

Вергил Кацов в Кюстендил
netinfo

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
Дарик- Кюстендил