„Уют по три на Камен Донев ще е новата постановка на дупнишкия театър
„Уют по три на Камен Донев ще е новата постановка на дупнишкия театър / Маргарита Петрова, Дарик- Кюстендил

За Майските празници на културата ОбДТ "Невена Коканова" излиза с нова постановка „Уют по три" на Камен Донев, обяви директорът на театъра Славчо Пеев. Премиерата ще бъде на 18 май. В постановката освен всички дупнишки актьори, ще участват и 4 гост-звезди. Имената на три от тях, Славчо Пеев издаде, това са Албена Павлова, Ивайло Захариев и Ивайло Калоянчев.
През май месец в Дупница ще гостува Асен Блатечки, а по желание на публиката ще бъдат повторени постановките играни в рамките на Фестивала за филмово и театрално изкуство "Невена Коканова".
„Ние имаме полза от този проект, по който беше реализиран фестивала, защото осветлението и звука, закупени в рамките на проекта са на едно много добро ниво, декорите също остават за ползване за бъдещите постановки", коментира Славчо Пеев.
На театъра предстои тридневно турне с "Г-н Балкански" във Велико Търново, Габрово и Севлиево, в дните около 1- ви април. Това се оказва една успешна постановка на дупнишкият театър, тъй като досега е играна над 70 пъти.