сдружение Партньори
сдружение Партньори / netinfo
За втора поредна година доброволците от Центъра за работа с доброволци към Сдружение "Партньори-Кюстендил", част от Национален алианс за работа с доброволци, се включиха активно в кампанията на омбудсмана на Република България Мая Манолова "ВЕЛИКДЕН ЗА ВСЕКИ".
В 24 магазина в 10 градове, от които и Кюстендил, в две тридневни акции доброволците запознаваха клиентите на магазините с идеята да купят и споделят.
За всички е радостно, че крайният резултат е добър и събраните продукти за шест дни в двата магазина в Кюстендил са на стойност 800 лева - брашно, захар, ориз, олио, консерви, шоколадови вафли... разпределени в 62 пакета, съхрнавяни в Социален патронаж.
На 12 април, в периода от 9,30 до 10,30 пакетите ще бъдат дарени от доброволците на хората, които ползват Общинска трапезария в Община Кюстендил.
"Този пакет с продукти е израз на грижата на наши съграждани и желанието да зарадват възрастните хора в нужда. Чрез този подарък от хранителни продукти, съпроводен с усмивката и труда на доброволеца, се надяваме да внесем в домовете празничност и вяра в добруването", заявиха от сдружението.

сдружение Партньори
netinfo