Място в топ 10 за скиори от Осогово и Кюстендил
Място в топ 10 за скиори от Осогово и Кюстендил / netinfo

Класиране сред първите 10 постигнаха скиорите от кюстендилските клубове „Осогово" и „Кюстендил" на Държавното първенство за юноши до 16 години. Методи Какачки, с треньор Васил Димчев от „Осогово" финишира със 7- мо време в слалома и с 9- то в гигантския слалом. Съотборникът му Виктор Гаминчев е 13- ти на слалом и 14- ти на гигантски слалом. Сред първите 10 на слалом се нареди Томислав Скандалиев от ски клуб „Кюстендил". Той завърши на 11- то място в гигантския слалом.
Трите момчета се представиха достойно и на Купа „Капи" в Банско. Методи Какачки финишира 5- ти на слалом и 9- ти на гигантски слалом. Томислав Скандалиев е 10- ти на слалом и 11- ти на гиг. Слалом, а Виктор Гаминчев завърши съответно на 11- то и 14- то място.

Място в топ 10 за скиори от "Осогово" и "Кюстендил"
netinfo

Никол Котева и Жулиен Тамакюрски от ски клуб „Осогово", водени от треньора Васил Димчев участваха на Европейската купа за мъже и жени в Пампорово, като се състезаваха с по- големи на възраст противници в гигантския слалом. Никол Котева се класира на 15- то място в международното класиране и на 8- мо сред българките. Жулиен Тамакярски даде 18- то време.

Място в топ 10 за скиори от "Осогово" и "Кюстендил"
netinfo