Мисяк с нова повиквателна за националния отбор U19
Мисяк с нова повиквателна за националния отбор U19 / БФС

Кюстендилският нападател на "Левски" Владислав Мисяк получи нова повиквателна за юношеския национален отбор до 19 години. Старши-треньорът Александър Димитров определи групата от 18 човека, на които ще разчита за приятелските мачове с Италия (6 септември, от 16:45 часа) и Румъния (10 септември, от 20:00 часа). В първата от срещите, която е срещу "скуадра адзура", гостуваме в Пескара, а северните ни съседи ще приемем в Трявна. И двата мача ще бъдат играни на официални дати за международни двубои, определени от ФИФА, информират от БФС.
Треньорът Димитров е останал доволен от представянето на Владислав Мисяк на международния турнир "Алкудия Къп" в Испания. Там Мисяк се разписа във вратата на Канада, но получи контузия и не може да играе във всички срещи от турнира. Сега вече е възстановен.
Отборът се събира в 12:00 часа пред национален стадион "Васил Левски". Още същата вечер, като част от програмата момчетата ще гледат на живо срещата от "А" група между ЦСКА и "Ботев"- Пловдив, от 20:00 часа на стадион "Българска армия".
Групата на България (U19):
Вратари: Георги Китанов (Черно море), Александър Любенов (Левски).
Защитници: Преслав Петров (Видима-Раковски), Пламен Гълъбов (Литекс), Стефан Велков (Славия), Мирослав Иванов (Славия), Васил Попов (ЦСКА).
Полузащитници: Христофор Хубчев (Левски), Петър Витанов (ЦСКА), Радослав Цонев (Ботев Враца), Борислав Цонев (Левски), Антонио Вутов (Левски), Станислав Дрянов (Черноморец), Александър Василев (Калиакра), Реян Даскалов (Литекс).
Нападатели: Кирил Десподов (Литекс), Милчо Ангелов (Черноморец), Владислав Мисяк (Левски).