Сапарева баня
Сапарева баня / netinfo
Листата на "БСП За България" за 10 МИР Кюстендил беше представена пред жителите на община Сапарева баня.
„Ние сме пред вас като представители на партията, която десетилетия наред е поемала, поема и надявам се ще поеме отговорност за България в най-трудните моменти, защото всичко е много лесно когато ти дават европейските пари, тогава ги взимаш, намираш фирмите, строиш и режеш лентата. Това не е управлението на държавата. Цялото стопанство на страната е зависимо на 90 % от европейско финансиране. Ако утре някои спре европейските фондове трябва да затворим болници, магистрали, гари и летища. До такава степен е постигната оная зависимост на България, от която аз не знам кой има полза”, каза в речта си водачът на листата Валери Жаблянов.

Сапарева баня
netinfo


Вторият в листата, дупничанина д-р Иван Ибришимов допълни, че България се управлява на инат.
„И затова, че 8 години България се управлява на инат, има една паралелна държава, едва ли някои в тази зала се съмнява, че на България е нужна промяна. За да бъде изкоренена тази паралелна държава, оглавявана от олигарси трябва да се подкрепи „БСП За България”. Няма да казвам какво предлагаме ние, защото всички вие правите поредния трети избор в рамките на три години и сте слушали много обещания, но в крайна сметка живота е един и същ, на никои живота не се е променил към по- добро. Доста кандидати са минали говорят ви за техните програми, които обещават светло бъдеще, трябва да ги попитате защо това не се е случило в последните 8 години. БСП за България е единствената алтернативата”, каза д-р Иван Ибришимов.

„Чрез нашите представители аз ще насоча усилията си за осигуряване на средства за общините, за масовия спорт и туризма. Най- важното в момента е, че влизаме в решителната кампания и трябва да се мобилизираме, да работим за спечелването на изборите, за да може да направим реалната промяна”, каза пред своите съграждани Явор Дамянов, кандидат за народен представител от листата на „БСП За България”, под №10 в бюлетината.

Сапарева баня
netinfo


 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
 
Дарик- Кюстендил