Анна Благоева
Анна Благоева / netinfo
“За мен е огромна чест и отговорност да бъда кандидат за народен представител за област Кюстендил. Имам амбицията и енергията да работя за моите съграждани, за подобряването на начина на живот в областта. Основен приоритет в нашата програма е  да се развие професионалното образование като средство за борба с безработицата при младите хора. Също така да бъде усъвършенствана системата за финансиране на висшето образование съобразено с реализацията на завършващите студенти. Да останат младите хора в България и по родните си места, а не да търсят препитание в чужбина. От нас зависи да отстояваме правата си и да искаме промяна за нашето добро бъдеще. Основната цел на ДПС е борбата с бедността, разполагаме с изключително силна програма, чиито основни приоритети са мерките за преодоляване на демографската криза и борбата с бедността” заяви пред „Дарик“ Анна Благоева кандидат за народен представител от ДПС.
Анна Благоева е родена в Кюстендил, девойка Кюстендилска пролет 1999 г., юрист по образование. С богат административен и законодателен опит. Кариерата си започва в Министерство на земеделието и храните, където работи в продължение на няколко години, в Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури като Директор на дирекция "Административно-правно обслужване, финансово-стопански дейности, управление на собствеността и информационно обслужване", последните две години работи в Министерство на  околната среда и водите, в Оперативна програма „Околна среда“.


„Предвид настоящата ситуация в земеделския сектор възникват въпроси дали няма умишлено създадени проблеми, а именно:
Защо земеделските производители не си получиха субсидиите през месец декември на територията на област Кюстендил?
Защо към момента не са преведени субсидиите по мерки 211 и 212 за необлагодетелстваните райони на част от земеделските стопани за област Кюстендил?
Защо към момента все още не работи системата ИСАК за подаването на заявления за единно плащане на площ?
Може би отговора се съдържа в изказването на бившия земеделски министър Танева, че когато се върне на поста си всичко ще бъде наред.
Време е да следваме единна държавна политика за развитието на страната без значение, коя политическа сила ще управлява!”
 

избори
netinfo

Г-жа Анна Благоева подари медальони на девойка мис Кюстендилска пролет и нейните подгласнички, като им пожела да бъдат винаги силни, упорити и блестящи. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!