Коледно тържество и рожден ден на КК Дарис
Коледно тържество и рожден ден на КК Дарис / КК Дарис
Карате клуб “Дарис” събра състезатели, родители и гости на Коледно тържество. По традиция, на него клубът празнува и рождения си ден- 9 години КК “Дарис” в Кюстендил.

Коледно тържество и рожден ден на КК Дарис
КК Дарис

“Измина още една успешна година за нашият карате клуб. През нея спечелихме 107 медала- 35 златни, 25 сребърни и 47 бронзови. Участвахме на 25 състезания, с 33 състезатели.

В официалната класация в БНФ Карате сме на 9 място, като се вземат класиранията от Държавните първенства и Купа България- 9 златни, 5 сребърни и 7 бронзови медала.

Тази година нашият карате клуб даде на България 10 национални състезатели”, коментира за Дарик старши треньорът Борислав Иванов.

Най-добре представилите се състезатели на КК"ДАРИС" за 2017 г. са: Вилхем Вилхемов, Николай Христов, Тодор Настев, Доротея Настева, Александър Стефанов, Юлиян Захариев и Цветан Бързашки.

Коледно тържество и рожден ден на КК Дарис
КК Дарис

“Благодарности на всички състезатели, които допринесоха с участието и класиранията си, за имиджа, авторитета и името на нашият клуб и България.

Благодарности и на моите колеги треньори в клуба, Явор Начев Цветомира Йорданова, Борислава Ганева и Димитър Димитров. Благодарности и на родителите, и приятелите на клуба, за тяхната подкрепа. Пожелавам много здраве на всички и по успешна 2018 г.”, каза още Борислав Иванов.

Коледно тържество и рожден ден на КК Дарис
КК Дарис

Дарик- Кюстендил