/ Дом-музей "П. Пенев", Димитровград
Лекция и представяне на книгата "Сбогом, паника и стрес" на психотерапевта Кремена Станилова организира от 18:00 часа днес Дом-музей „Пеньо Пенев“ в Димитровград.

Ако искаш да разбереш как си заключваш и как си отключваш достъпа до онова естествено и така желано усещане за спокойствие и щастие, то тази книга е за теб, е записано в предговора. Книгата е наръчник в джобен формат, като е приложена и DVD програма "По-СпОкО !". Тук е систематизирано всичко от практическия опит и научните публикации на авторката по темата, коментират от дома-музей.

Кремена Станилова е родена във Велико Търново. Живее и работи в Хасково. Завършила е „Българска филология“, „Английски език и литература“, „Психология“, „Психотелесна психотерапия“.

До 2011 г. е преподавател по английски език и преводач в собствен частен учебен център. От 2006 г.- психолог и аналитичен психотерапевт в собствена частна практика в Хасково и водещ на йога фюжън групи. От 2013 г. - преподавател в Институт по Психотелесна Психотерапия в София - водещ лабораторни групи на студенти и личен терапевт на студенти в института.