Листата на ГЕРБ е съставена изцяло от местни кандидати
Листата на ГЕРБ е съставена изцяло от местни кандидати / ПП ГЕРБ-Габрово

ГЕРБ-Габрово регистрира пълна листа с осем кандидати за народни представители за 7-ми многомандатен избирателен район. За регистрацията пристигна и евродепутатът Томислав Дончев.

Водач на листата е Цветомир Михов, областен координатор на ГЕРБ-Габрово, народен представител в 41-то и 42-то Народно събрание.

Втори в листата е Петко Тотев от Севлиево, който е финансист. За кратко беше народен представител в 42-то Народно събрание.

Трети е общинският ръководител на ГЕРБ-Габрово Добромир Проданов, който е юрист, зам.-председател на Общински съвет-Габрово и водач на групата общински съветници на ГЕРБ.

Четвърти е Климент Кунев, който два мандата е зам.-кмет на Габрово. Пета в листата е Мария Пенева от Трявна, най-младата сред кандидатите, 34 годишна, студент и икономист. Шеста е Даниела Василева от Дряново, общински ръководител на ГЕРБ-Дряново и мениджър образование. Седма е Иглика Иванова-Събева от Севлиево, която е юрист и осма е Хилда Цвъркалева, организационен секретар на ГЕРБ-Габрово, финансист, ръководител на общинско предприятие.

Листата на ГЕРБ-Габрово е съставена изцяло от местни кандидати. Средната им възраст е 42 години.