Лайънс клуб Габрово проведе благотворителна акция „КУПИ и ДАРИ“ за Великденските празници
Лайънс клуб Габрово проведе благотворителна акция „КУПИ и ДАРИ“ за Великденските празници / Лайънс клуб - Габрово

Проведе се първата съвместна благотворителна акция „КУПИ И ДАРИ“ на Лайънс клуб-Габрово и Лео клуб-Габрово. Кампанията е в полза на Дневния център за възрастни хора с увреждания.

От организациите изразиха благодарност към  собствениците на МОЛ-Габрово, за предоставената възможност да се използва търговската площ за реализиране на тази инициатива.

"В акцията се събраха около 200 кг. хранителни продукти и санитарни материали, с които са подпомогнати хората от Центъра да прекарат щастливо предстоящите Великденски празници.

Идеята е възникнала съвсем спонтанно, времето за изпълнение е било изключително кратко, но резултатът е отличен.

Събраните хранителни продукти: брашно, ориз, захар, сладкиши, козунаци, нишесте, шоколади и санитарни материали – сапун, перилни и почистващи препарати, стигнаха веднага до хората, за които са предназначени.

Лайънс клуб Габрово проведе благотворителна акция КУПИ и ДАРИ за Великденските празници
netinfo

Много граждани на Габрово отделиха от своя бюджет, за да подарят радост за хората от Дневния център за възрастни хора с увреждания.

Провокирани от благотворителната акция собствениците на фирма „Хенди” ЕООД, гр. Габрово и фирма „Дикси” ЕООД, гр. Севлиево изявиха желание да дарят парични средства за Центъра.

Това беше първата благотворителна акция на младежите от новосъздадения Лео клуб Габрово. Те активно разясняваха на хората целта на инициативата и виждайки резултата се "запалиха" още повече за голямата идея на Лайънс движението –  Да правим добро"!