Кирил Добрев
Кирил Добрев / БСП

Нашите #10 приоритета като народни представители:

  1. Високи доходи чрез повече инвестиции и подобряване на конкурентната среда.
  2. Достъпно здравеопазване за всеки чрез запазване на здравните центрове и финансово оздравяване на общинските болници.
  3. Удобен транспорт и добра инфраструктура
  4. Качествено образование чрез публично финансиране само на държавните и на общинските училища и насърчаване на бизнеса да инвестира в обучение и наука като фактор за развитие и икономически растеж.
  5. Развит туризъм чрез развитие на природните дадености на региона и подпомагане на местните малки и средни предприемачи.
  6. Масов спорт чрез подпомагане на училищния спорт и развитие на масовата спортна инфраструктура.
  7. Растеж на земеделието чрез цялостен пакет от мерки, който включва защита на собствеността и ефективно стопанисване на земята и нов Закон за храните, скойто ще защитим българския земеделски производител.
  8. Социална политика, ориентирана към борбата с демографската криза чрез мерки като въвеждане на семейно подоходно облагане и приспадане до 50 лв. месечно от дължимия данък общ доход на работещите родители за всяко дете в семейството.
  9. Възродена култура чрез активна подкрепа за развитие на материалната база и на дейностите на културните институти – драматични театри, библиотеки, музеи, галерии, читалища и др.
  10. Сигурност за всеки български гражданин чрез формиране на система за вътрешна сигурност и обществен ред, която да гарантира личните права и опазване собствеността на гражданите, нова концепция за работа в сектора на МВР и осигуряване на полицейски пост във всяко населено място.

БСП
БСП за България

 

Коалиция „БСП за България“  е с номер 10 в интегралната бюлетина. 
„Поискай промяната“

Предизборен щаб на БСП - Габрово

Купуването и продаването на гласове е престъпление.