Търсят най-талантливите малки певци на Добруджа
Търсят най-талантливите малки певци на Добруджа / Дарик Добрич

Добрич приема утре, 29 януари, кастинг турнето на най-новото шоу на Нова Телевизия - „Големите надежди". Изпитът ще се състои в 11.00 ч. в хотел България. Могат да се явят деца на възраст между 4 и 14 години.

Всеки участник трябва да се представи с две изпълнения - едно на български и едно на чужд език. Избраните песни трябва да бъдат известни родни и световни поп и рок хитове. Задължително е малките кандидати да бъдат придружени от свой родител или настойник. Право на участие имат солови изпълнители, дуети и малки групи до пет деца, няма да бъдат допуснати големи вокални или хорови формации. Дали продължават в следващия кръг на шоуто, участниците ще разберат след допълнително обсъждане на екипа на предаването.

Малките претенденти от Добруджа ще се изявят пред жури в състав: музикалният продуцент на предаването Дони; главният сценарист Влади Априлов; музикантите Краси Гюлмезов и Васил Иванов - Декстър.

Предаването „Големите надежди" ще дебютира в ефира на Нова Телевизия през пролетта. Екипът ще претърси цяла България, за да открие и покаже уникалните певчески заложби на българските деца. След Добрич кастингите ще продължат в градовете Варна (30 януари), Бургас (31 януари), Пловдив (1 и 2 февруари) и Благоевград (4 февруари). Финалът на кастинг маратона ще настъпи в столицата, където прослушванията ще продължат цели три дни (от 3 до 5 февруари). Голямата награда ще даде възможност на семейството на победителя да развие вече доказания му талант.