/ dariknews.archive
От Община Добрич информират, че предстои изпращане на съобщения на задължените лица с дължимите от тях данък върху недвижимите имоти, такса за битови отпадъци и данък върху превозните средства за 2019 г. и недобори за предходните години.

Мобилно приложение следи за неплащане на данъци

За осигуряването на защитата на личните данни на гражданите, е необходимо да бъде осигурен достъп до пощенските кутии и същите да са в добро състояние, уточняват от кметството. Общинските служители напомнят, че това означава пощенските кутии да са заключени, на тях да е означено името на лицето или фамилията на семейството, а също и номер на апартамента.

Доставянето на съобщенията ще се извърши от „Български пощи“ ЕАД. На къщи които нямат пощенска кутия на входните врати, съобщения няма да се доставят, съобщават още от общината. Във входове, в които не е осигурен достъп на пощенски служител, съобщения също няма да бъдат оставяни.

58% от добруджанци декларират доходите си пред НАП по електронен път

Във входове, които имат обща пощенска кутия и/или процеп на входната врата за получаване на кореспонденция, съобщенията ще бъдат доставяни в общата пощенска кутия. Съобщения няма да бъдат оставяни в пощенски кутии с липсващи вратички, както и във входове, в които нямат пощенски кутии, уточняват още от кметството.