Младежкият информационен център ще работи и през следващите две години
Младежкият информационен център ще работи и през следващите две години / netinfo

Общински младежки център "Захари Стоянов" в партньорство с фондация "Повик" ще реализира проекта "Младежки информационно-консултантски център" и през следващите две години. Основните дейности по проекта-информационни и консултантски услуги, както и обучения, ще се реализират на територията на Младежки център-Добрич.            Програмата за работа е насочена към млади хора на възраст от 15 до 29 години, младежки организации и структури.

Част от услугите на Центъра ще са достъпни и за младите хора от областта и цялата страна чрез сайта на МИКЦ-Добрич. Други ще получават информация чрез дипляни и други материали, които ще бъдат предоставени на институции и младежки организации от общините за популяризиране на Програма МИКЦ. Центърът в Добрич има амбицията да работи и за изграждането на устойчиво партньорство между младите хора, местната власт и гражданския сектор.

Средствата за осъществяване на Програмата се осигуряват от бюджета на Национален център "Европейски младежки програми и инициативи".