Е.ОН България организира кампания „Редовен платец”
Е.ОН България организира кампания „Редовен платец” / netinfo

В желанието си да възнагради коректността на своите клиенти, Е.ОН България организира томбола „Редовен платец”. Кампанията ще се проведе на няколко етапа през годината. Първият етап стартира на 12 февруари 2008 година и ще обхване месеците февруари, март и април.

В кампанията участват битовите потребители, които плащат сметките си за електроенергия в определения срок през месеците февруари, март и април. Всеки битов клиент, който е редовен платец, има шанс да бъде сред деветимата печеливши, по един на територията на всеки регионален център на компанията. Разпределянето на наградите ще се извършва всеки месец след приключване на текущия период на плащане . Печелившите ще бъдат уведомявани по телефона или чрез писмо по куриер в периода от 1-во до 10-то число на следващия месец.

Наградата е над 650 киловатчаса безплатна електроенергия на стойност 100 лв., която ще бъде предоставена на печелившите клиенти под формата на енергиен чек - ваучер. Стойността на ваучера ще се приспадне от следващите сметки за електроенергия. Сумата от 100 лева автоматично ще бъде отразена в системата на компанията, за да може клиента да се възползва от нея през следващия период на плащане.

Представител на Е.ОН България ще връчи енергийния чек лично на всеки печеливш по удобен за него начин. 

  Е.ОН България има регионални центрове във всички области на територията на Североизточна България.