Добруджа може да стане визитната картичка на България
Добруджа може да стане визитната картичка на България / снимки: Валентина Добринчева
Добруджа може да стане визитната картичка на Европа
20875
Добруджа може да стане визитната картичка на Европа
  • Добруджа може да стане визитната картичка на Европа

Средна заплата от 950 и средна пенсия от 450 лева обеща водачът на листата на "Коалиция за България" за Добрички район Петър Димитров по време на заключителния за кампанията концерт. Вече е съгласуван с премиера и министъра на регионалното развитие и проект пътят Добрич - Варна да стане 4-лентов, каза още от сцената Димитров.

Мажоритарният кандидат Росен Карадимов призова "на 5 юли Добрич да изригне в червено. Трябва да започнат възкресението и възходът на Добруджа", каза още той. "През кампанията изговорихме и чухме много неща, но основното е, че хората живеят с усещането, че Добруджа е забравена от София", сподели Карадимов и увери присъстващите, че кандидатите на "Коалиция за България" могат да поемат и дори вече изпълняват основния си ангажимент - да извадят региона от забравата.

"Добруджа може да стане визитната картичка на България, съчетавайки модерна промишленост, европейско земеделие и елитен туризъм. Тя има огромен потенциал, който ние можем да осъществим с добро представителство във властта. Заедно ще възродим този регион", призова Росен Карадимов, "защото ние сме социалисти, но сме най-вече българи".

В концерта се включиха космическият глас на България - Валя Балканска, както и една от младите добрички знаменитости - фолк певицата Преслава.

 

От сцената се представиха Петър Димитров, Росен Карадимов, Радослав Иванов, Сияна Фудулова, Божидар Димитров, Недко Марчев, Никола Гочев, Лали Сали и Нина Ставрева.

Чуйте посланието на водача на листата Петър Димитров в прикачения файл.