/ Младежки център - Добрич
Изминалият уикенд бе особено успешен за Студио „Сарандев“. Талантите на Младежки център-Добрич, Димитрина Германова и Александър Петров взеха участие в два национални конкурса, провеждащи се по едно и също време, и се завърнаха с престижни награди.

Александър Петров завоюва първа награда от XV Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Звездици за Лора“ в Свищов. Той се състезава при най-големите – в пета възрастова група (17- 19 години).

6-членното жури с председател Маргарита Хранова оцени високо представянето на талантливия добричлия и му присъди първа награда. Престижното отличи му даде възможност да вземе участие в Гала концерта на лауреатите.

Димитрина Германова с Гран при от фестивала "Кръстопът на музите"

Димитрина Германова грабна трета награда от XVI Национален конкурс за изпълнители на забавна песен - Пловдив. Тя се представи в трета възрастова група (11 - 14 години), в която за наградите се конкурираха 30 талантливи млади певци от цялата страна.

Тази година журито присъди само по една първа, втора и трета награда, а също и няколко поощрения и специални награди. Димитрина получи и покана за участие в Международния фестивал „Орфей в Италия“, както и специална награда от голяма козметична компания.