Иван Иванов и министър Каракачанов
Иван Иванов и министър Каракачанов / ВМРО
Иван Иванов от Добрич бе избран за член на контролно-ревизионната комисия на Националния младежки комитет
Стотици членове и симпатизанти на ВМРО от цяла България, както и гости от Република Македония, се събраха на 2 септември, в лоното на Пирин планина над мелнишкото село Сугарево, за да почетат паметта на легендарния водач на организацията Тодор Александров (1881-1924). Тази година се навършват 94 години от гибелта на войводата.

Сред присъстващите бяха Иван Иванов и Николай Николов от младежката организация на ВМРО в Добрич. По традиция поклонението се състоя до старинния православен храм „Св. Илия”, където се намира гробът на видния български революционер. По този повод заупокойна молитва бе отслужена от отец Николай.

ВМРО дарява книги за читалището в Гложене

На панихидата присъстваха министърът на отбраната Красимир Каракачанов – лидер на ВМРО и евродепутатът Ангел Джамбазки. Проведе се и отчетно-изборно събрание на националния младежки комитет, на което беше избрано ново ръководство. За председател отново беше избран Михаил Петров. В ръководството като член на контролно-ревизионната комисия беше избран и Иван Иванов от Добрич. Той положи и клетва за вярност към Организацията на гроба на Тодор Александров и получи своя клетвен лист лично от Красимир Каракачанов.