/ Пресцентър
Атанас НИколов УС на БФБ
99358
Атанас НИколов УС на БФБ
  • Атанас НИколов УС на БФБ
Ако сте любители на мъжките спортове и силните емоции, заповядайте на 26 октомври от 19.30 часа в спортна зала „Младост“. Тогава започва поредната вечер от Националната боксова лига. Общо 18 състезатели ще премерят сили в 9 оспорвани двубои. Те са най-елитните ни бойци в момента, излъчени след годишни квалификации, отбеляза членът на Управителния съвет на Българската федерация по бокс Атанас Николов.

От бургаския клуб „Победа Черноморец“ ще участват Иван Атанасов, станал преди дни шампион при мъжете, въпреки, че не е навършил 18-годишна възраст и Якуб Чиновлиев. „И двамата са в топ форма и тренират усилено, за да покажат най-доброто от себе си“, увери трехният треньор Радослав Суслеков. Галата ще приключи с мач от професионалния бокс между Милен Паунов („Черноморец“) и Калоян Йорданов от Ботевград.

Билетите за вечерта струват 10 лева. Могат да бъдат намерени на бензиностанциите ОМВ и касата на Културния дом на нефтохимика. В деня на шоуто ще се продават и на касите на спортна зала „Младост“.

Чуйте повече подробности от Атанас Николов: