/ sxc.hu
Софиянец изнасили проститутки
98722
Софиянец изнасили проститутки
  • Софиянец изнасили проститутки
Четиридесет и три годишен мъж от София е отвлякъл, изнасилил, ограбил и малтретирал три проститутки от района на Слънчев бряг. За това съобщи шефът на Апелативна прокуратура в Бургас Любомир Петров. Насилникът извършил трите престъпления в края на юли и началото на август.

Пострадалите жени са на 22, 24 и 25 години. Те признали в полицията, че се прехранват с проституция. И трите отвличания станали по пътя Слънчев бряг-Обзор, в района на „Ханска шатра“, известна с висока концентрация на практикуващи най-древния занаят, уточни прокурор Петров.

Третият случай е аналогичен. Жертвата отново била заплашвана и пребита, но при вкарването в колата ръцете и краката й били вързани със свински опашки. Проведени са необходимите процесуално-следствени действия. Извършителят Николай Паскалев на 43 години от София е разпознат от пострадалите.

Паскалев е задържан за 72 часа, предстои днес да му бъде поискана мярка за неотклонение „постоянен арест“, обяви ръководителят на Окръжна прокуратура Георги Чинев. Сумарно наказанията по различните обвинения могат да доведат до ефективна присъда от 15 години лишаване от свобода.

Чуйте цялата новина в звуковия файл: