ПП „МОРЕ” закри  предизборната си кампания с концерт в Несебър
ПП „МОРЕ” закри предизборната си кампания с концерт в Несебър / netinfo

„И ако Вазов беше казал: „Млади опълченци венчайте България с лаврови венци", то сега аз ще заявя: „Скъпи съграждани, венчайте Несебър с венеца на доброто бъдеще. То зависи от вас". С тези думи лидерът на „МОРЕ" Йордан Динев приветства събралото се на площад „Месембрия" в Несебър множество от съграждани, приятели, членове и симпатизанти на партията. Стотици се събраха в стария град за заключителния концерт на предизборната кампания на „МОРЕ".

"МОРЕ" не тръгна на спринт от 100 метра, а пое пътя на дълъг маратон, за да защитава вашите интереси, интересите на местните хора. Не залагайте на предатели, а нека всеки от вас прецени кой е човека, коя е партията, които ще работят за обществото. Защитете бъдещето, вашето, и това на децата си", каза още по време на официалното закриване Динев.

Да се гласува за по-доброто управление призова водачът на листата на ПП „МОРЕ" и досегашен председател на общинския съвет в Несебър Благой Филипов. Той заяви пред избирателите, че Несебър е важен град и отношението към него в изборния ден трябва да е специално. „Ние обещахме и доказахме през изминалите 4 години, че можем да работим за хората на Несебър. Важното е преди всичко да бъдем човечни и обединени, защото заедно и задружни ще постигнем всичките си цели", заключи водачът на листата.

Водещият на събитието Богдан Томов също призова в изборния ден хората да излязат и да гласуват с бюлетина №32 за общински съветници, със същия номер да подкрепят и кметовете на кметства.

Концертът на открито започна с изпълнение на „Ах, морето" на Тони Димитрова, чийто музикален рефрен стана запазена марка на предизборната кампания на „МОРЕ". Нелина и Галена подариха с изпълненията си близо 2 часа забавления на публиката.