Полицията разби бардак в „Меден рудник”
Полицията разби бардак в „Меден рудник” / sxc.hu

Обвинение за трафик на хора и предоставяне на апартамент за развратни цели повдигна Районна прокуратура Бургас срещу 59- годишна жена от града. От месец март до момента тя предоставяла за секс-услуги девет момичета, от 18 до 30- годишна възраст.

В апартамент в блок 294 на комплекс “Меден Рудник”, Станка Бодурова уреждала платен секс, а момичетата от бардака пътували и додомове на клиенти, по обяви във вестници и интернет за “приятни преживявания”, “секс със строга господарка” или “руса медицинска сестра, която изпълняа всякакви желания”.

За час стандартен секс проституиращите получавали от 70 до 100 лева, за цяла нощ – 400 лева, а садо-мазо изпълненията се договаряли, според случая. Разследването установило, че освен „къщата на удоволствията” за уговорки и секс се използвало и кафене „Фонтана”, в блок 332 в „Меден рудник”.

При обиска на апартамента, личния дом на Станка Бодурова и кафенето били намерени камшици, белезници, вибратори и други секс играчки. Тя е задържана за 72 часа. Според Наказателния кодекс, наказанието е от три до десет години лишаване от свобода и глоба от 10 000 до 20 000 лева.