/ Община Бургас
От утре във всички превозни средства на „Бургасбус“, обслужващи линия 6, ще бъде пусната в действие електронната система за таксуване. Пътниците от кварталите Рудник и Черно море ще имат възможността да ползват пълноценно всички електронни продукти от тарифния план на превозвача, съобразно своите нужди и предпочитания.

Отново от утре, когато валидаторите влизат в употреба, се преустановява продажбата на хартиени карти за 15 дни и 1 месец за линия 6. Клиентите с предварително закупени карти, ще могат да ги ползват до изтичане на срока им.

Прекъсва се валидността на безплатните талони за линия 6, издадени към карти с общинско намаление.

Валидаторите в тролейбусите трябва да заработят в края на април

За допълнителни въпроси и консултации, свързани с възможностите на електронната система за таксуване и цените на превозните документи може да се обадите на телефони 056/831422, 0882455155 или да посетите сайта на Дружеството www.burgasbus.info.

Напомняме на нашите клиенти, че всички ползвани пътувания чрез електронни карти са „времеви”, т.е. в рамките на 45 минути всеки пътник може да се прехвърли на друго превозно средство и да се валидира, без това да се отчете като ново пътуване.