Румен Петков
Румен Петков / netinfo
„Огромни средства се инвестират в граничното съоръжение, а то е компрометирано и няма реален ефект за сигурността на българската граница” – Това каза Румен Петков, водач на листата на коалиция „АБВ – Движение 21“ във 2 МИР Бургас.  Той, заедно с  кандидат-депутатите от АБВ Антон Коджабашев, който е и областен лидер на политическата партия, както и неговият заместник Драгомир Попов, инспектираха на място изграждането на граничната ограда.
„Тук сме, за да покажем на българските граждани и хората от Бургаска област как са лъгани в продължение на 3 години, на каква спекула са жертва те”, каза Петков в директен видео чат във Фейсбук.
Той посочи, че ограда на мястото където се намира по протежение на българо-турската граница няма. Там където има, то тя е на един ред, а не както шумно се е прокламирало - на два реда.

Румен Петков
netinfo


„Няма го сериозното бетонно съоръжение, което трябва да е в основата на оградата и съвършено съзнателно е оставен участък повече от 100 м., през който българските животни минават на турска територия и после никой не ги връща на техните собственици; през който минават бежанците, контрабандни стоки и може би наркотици и всичко това под носа на триото БСП, ГЕРБ и ПФ“, каза Петков.