/ Снимки: Община Бургас
Финалистите- детски градини, жилищен блок и бутик за цветя
Детските градини "Вълшебство", "Бургаско Детство" и "Ран Босилек", бутик за цветя "Диана", и бл.107, вх.Г в к-с "Меден рудник" са финалистите в конкурса "Да украсим Бургас”. Това съобщиха от пресслужбата на общината. Мотото на тазгодишното издание беше "Нека тази Коледа украсим Бургас в светлина!".
 

Да украсим Бургас
netinfo

Финалистите ще получат ваучери за посещение на остров Света Анастасия и археологически комплекс "Акве Калиде" през новата 2019 година, както и ръчно изработени сувенири от Общинско предприятие "Морски знаци" и новия луксозен календар на Община Бургас за 2019-та.

Коледен базар на 15 декември

Поощрителни награди получават Николина Иванова, ОУ "Елин Пелин" 1 Б клас, ДГ" Ханс К. Андерсен" 1 В група,  ДГ "Златна рибка", Детска ясла "Щурче", ДГ"Синчец"- Банево, ЦПЛР, ДГ"Здравец". Призьорите ще могат да получат наградите си в Пресцентър на Община Бургас от 18 декември.

Да украсим Бургас
netinfo

Конкурсът се организира за 12-ти път в навечерието на коледните празници. Целта му е да се поощри креативноста и личната инициатива на бургазлии да направят града по красив и да допълнят коледното настроение.

Да украсим Бургас за поредна зима

В "Да украсим Бургас" имаха възможност да участват блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, образователни заведения и други.