Борисов
Борисов / netinfo
Who is the Postman
92880
Who is the Postman
  • Who is the Postman
„Отговорът за Бургас-Александруполис е много прост. БСП никога не са мислили да правят нещо, просто са царе на саботажа и на манипулацията. Бургас-Александруполис няма никакъв шанс да стане. Представяте ли си буйовете да ги наслагат около Бургас? Не може да стане. Но те лъжат. Техният електорат обича да чува мегаломански проекти - газ, петрол, отвсякъде да хвърчи.”

Това обяви днес в Бургас председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, който участва във форум по земеделие и околна среда, заедно с водачите на кандидат-депутатските листи на Бургас и Сливен – Ивелина Василева и Десислава Танева.

Борисов подчерта, че проучванията в Черно море, извършени именно по време на управлението на ГЕРБ са изключително оптимистични и след десет години България ще има пълна диверсификация и в газа, и в петрола.

„Проучванията бяха направени от най-големите компании. Те не хвърлят пари на вятъра. По 250 000 евро на ден им струва всяко нещо. Уважаемите руски партньори и приятели не си държат тръбите тук, във Варна и в Бургас, ако не знаеха, че европейският газов хъб "Балкан" ще стане, отдавна да ги бяха изнесли. Отдавна да ги бяха изнесли”, каза Борисов. .  
 
Кой, според него, спря „Южен поток” и кой бивш министър на енергетиката от БСП е наричан с прякора „Пощальона”, чуйте в прикачения файл: