Бойко Борисов
Бойко Борисов / Снимка: Дарик-Бургас
Бяхме принудени да платим милиони за нея, каза лидерът на ГЕРБ
Бойко Борисов към Елена Йончева: Ако аз не бях джентълмен, а Вие не бяхте дама...
92868
Бойко Борисов към Елена Йончева: Ако аз не бях джентълмен, а Вие не бяхте дама...
  • Бойко Борисов към Елена Йончева: Ако аз не бях джентълмен, а Вие не бяхте дама...
„Ако аз не бях джентълмен, а Вие не бяхте дама, щях да Ви кажа... „ – С тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов днес в Бургас влезе в задочен сблъсък с журналистката Елена Йончева, водач на листата на БСП в Хасково. Борисов втвърди тона, след като по време на предизборен дебат по Нова телевизия, Йончева нарече програмата за саниране „абсолютна кражба”. „Това е все едно една гнила ябълка да я покриете с целофан. Дадохте 2 милиарда за декорация”, обобщи тя и влезе в остър конфликт с опонента си – първият в листата на ГЕРБ в Хасково и бивш икономически министър Делян Добрев. „Вторият в листата на БСП в Хасково, вторият след нея – фирмата му санира блоковете. И тя казва: „Крадете!” Този човек като краде, спри го”, заяви Борисов.
„Правим това, защото сме отговорни към бъдещето. След 10-15 години срокът на годност на тези блокове свършва. Ще паднат един – два блока, паниката ще настане... Или ДНСК ще ги запечата. В тези санирани блокове живеят, и от БСП, и от ДПС, и патриоти, и от всякакви партии хора. Ние не ги броим- входа на ГЕРБ санираме, другия не го правим.....”.
„Какво ги дразни", попита Босисов и продължи по темата Йончева: "Сутринта слушах едно от новите лица, което аз го познавам от 50 години... Та туй ново лице, ако продължи да каже още една дума, ще наруша закона, и ще кажа как бяхме принудени милиони да платим за нея с мъж премиер тогава”.
Още от коментара на Бойко Борисов, чуйте в прикачения файл:
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7?fref=ts