Балъков и „акулите” в битка срещу съперници и срещу „жълти” медии
Балъков и „акулите” в битка срещу съперници и срещу „жълти” медии / netinfo
Балъков и „акулите” в битка срещу съперници и срещу „жълти” медии
31611
Балъков и „акулите” в битка срещу съперници и срещу „жълти” медии
  • Балъков и „акулите” в битка срещу съперници и срещу „жълти” медии

Красимир Балъков и воденият от него „Черноморец” са готови да се започнат есенния полусезон с основната цел да спечелят квота за евротурнирите догодина.

Мениджърът на „акулите” оповести, че изискванията към играчите му ще бъдат много по-големи от миналото първенство и дръзналите да действат непрофесионално ще изпитат цялата му строгост.

Балъков призна, че ще защитава тотално своите футболисти от некоректни медии, които се опитват да разбиват микроклимата в отбора с информации, присъщи на „жълтата преса”

„Черноморец” ще се изправи в понеделник на стадион „Лазур” в Бургас срещу „Академик” София без контузени играчи, с добре проведена предсезонна подготовка, с балансиран бюджет, с фиксирани стимули за изпълнени задачи и с готовност да постави началото на един поход към евротурнирите- обобщи накратко предстартовите настроения в съблекалнята на „акулите” Красимир Балъков.

През това първенство първодивизионният бургаски клуб се заканва да сведе до минимум загубените точки срещу отбори от долната половина на таблицата за класиране.

Повече подробности от Красимир Балъков в прикачения звуков файл.