Вихрен и Малеш започват зимните тренировки
Вихрен и Малеш започват зимните тренировки / Дарик - Благоевград, архив

Досегашният футболист на Миньор Юри Иванов започва тренировки в Санднаски с отбора на Вихрен. Футболистът вече игра в Сандански, като бе част от състава на Вихрен, когато за първи път намери място в "А" група. Преди време напусна и след като смени няколко отбора се зъвръща при гладиаторите.

Друго ново попълнение в тима е централният нападател Александър Русков, който идва от тима на Чавдар- Етро поле. От Вихрен обаче са категорични , че нямат намерение да връщат в тима бившият си капитан Емил Тренков. Тренков не намери място в състава на Лудогорец и се прибра в Сандански.

Трима нови футболисти се очакват да се появат в понеделник на стадиона в Микрево и да се включат в първата тренировка на Малеш за 2011 година. От клуба обаче упорито отказват повече подлобности, притеснени от нелоялни действия от страна на конкурентите. Избягалият в посока Сандански цетрален бранител Вангел Стоянов няма да намери място в Малеш дори и да не успее да скъса договора с настоящият си клуб. При такъв вариант футблостът няма да играе футбол 2 години, тъй катко толкова остава до изтичането на договора му с Малеш.

Старши-треньорът Пламен Мицански загатна пред Дарик, че други клубове се опитват да правят капитал от финансовите проблеми на Малеш. "Не вярвам при останалите отбори всичко във финансово отношение да е цъфнало и вързало, ние обаче не си позволяваме да действаме по този интригантски начин, както го правят другите", коментира наставникът Мицански.