Уникално 3-километрово автошествие на ГЕРБ обиколи Благоевград
Уникално 3-километрово автошествие на ГЕРБ обиколи Благоевград / netinfo

Невиждано за Благоевград автошествие направиха кандидатите за народни представители от ГЕРБ и членове и симпатизанти на партията. Гледката беше уникална - 150 автомобила с развети от прозорците знамена, картички и фланелки, водени от специалната ГЕРБ кола с мегафон, преминаха по благоевградските улици с призив хората да излязат утре и да гласуват за по-доброто бъдеще и на децата, и на възрастните.

Шествието тръгна от ветеринарната служба, мина през гарата, продължи към кв. "Струмско", след това обиколи кв. "Еленово" и премина по линията на автобус №2 из целия град.

Уникално 3километрово автошествие на ГЕРБ обиколи Благоевград
netinfo

Пешеходците поздравяваха с възгласи участниците в шествието, другите автомобили, участници в движението, надуваха клаксоните и се включваха в общата еуфория.  Емоционалната вълна се пренесе през целия град и показа, че ГЕРБ се радва на изключително голяма подкрепа.

В края на шествието водачът на пропорционалната листа на ГЕРБ Атанас Камбитов слезе от колата и под силните възгласи „Победа” отправи апел към гражданите утре да излязат да гласуват и да направят правилния избор, като пуснат в урните бюлетина с отбелязан №3.