Ясни са контролите на Вихрен в Агия Напа
Ясни са контролите на Вихрен в Агия Напа / netinfo
Отборът на Вихрен Сандански договори контролите си по време на лагера в Агия Напа между 3-ти и 15-ти февруари. Отборът на Коко Динев ще изиграе, както и през миналата година, първата си контрола срещу елитния чешки Яблонец. През миналата година момчетата на Филип Филипов победиха същия противник с 1:0.

След това Вихрен ще срещне последователно с Дубница от Словакия, Шльонск Вроцлав от Полша и на 13-ти февруари с украинския гранд Динамо Киев. Санданчани ще изиграят още една контрола на острова на Афродита, най вероятно на 9-ти, като все още не е ясен противника.

Преди да замине за Кипър Вихрен ще изиграе на 30-ти или 31-и януари контрола и с ФК Банско. Отборът на Филип Филипов ще изиграе първата си проверка на 23 този месец срещу Локомотив Пловдив от 14:00 часа, а на 24-ти излиза срещу Малеш Микрево от 11:00. За 28-ми януари е предвидена и контрола със Септември Симитли. Всичките мачове на българска земя ще се играят на терена с изкуствено покритие в Сандански, който е уникален за България.

Вчера футболистите получиха почивка, а от днес отново започват двуразови тренировки. Съставът на отбора вече е пълен, след като пристигнаха и бразилците Еривертон, Ешкердиня и Мануел