Музикален маратон на Есенния панаир в Гоце Делчев
Музикален маратон на Есенния панаир в Гоце Делчев / Снимка: Маргарита Петкова

Традиционният есенен панаир в Гоце Делчев тази година ще се проведе във времето от 12 до 18 септември. Той се организира от Община Гоце Делчев и за поредна година ще бъде разположен в района на бившата казарма в града.

За всички, които искат да посетят Традиционния есенен панаир, община Гоце Делчев е подготвила разнообразна и богата програма. Всяка вечер за присъстващите на панаира ще има музикална програма, а със свои изпълнения ще се представят едни от най-известните и обичани фолк-изпълнители в страната.

В понеделник от 19.30 часа на сцената ще се изявят оркестър "Неврокоп" с ръководител Петър Воденов и солист Цветанка Воденова. На следващия ден ще свири оркестър "Eвропа" с ръководител Георги Георгиев и солисти Марио Василев и Елена Шейтанова, със специалното участие на фолк-певицата Преслава.

На 14 септември за доброто настроение на всички ще свири Оркестър "Уникат" с ръководител Димитър Стефанов и солист Боряна Карпузова, със специалното участие на народната певица Румяна Попова.

В четвъртък идва ред на оркестър "Щуро маке" с ръководител Здравко Георгиев и солист Ирина Паскалева, със специалното участие на фолк-певeца ИЛИЯН. На следващия ден музикалната програма ще продължи с изпълненията на оркестъра на Панчо Иванов със солисти Емилия и Венци и със специалното участие на фолк - певицата Ани Хоанг. В събота, на 17.09.2016 г., от 19.30 часа на сцената на Традиционния есенен панаир в Гоце Делчев ще излезе оркестър "Боги бенд" с ръководител Божидар Лефтеров. Програмата на панаира ще завърши на 18.09.2016 г. /неделя/ от 19.30 часа с оркестър "Ивелия" с ръководител Лефтер Георгиев - Лефко и солист: Мариана Георгиева.

Както винаги досега, на панаира ще има много забавни игри, люлки, стрелбища, скари и сергии за търговски цели. Интересът към панаира в Гоце Делчев традиционно е голям, така е и тази година както от страна на търговците, така и от страна на жителите и гостите на целия регион.