/ Община Симитли
Днес в 16:00 часа легендата на испанския футбол бившият президент на Реал Мадрид - Лоренцо Санс, гостува  в Симитли. Той идва в малкото градче по покана на кмета на Община Симитли Апостол Апостолов.

Санс ще се срещне с фенове и любители на футбола. В заседателната зала на общината са поканени всички фенове и желаещи да се докоснат до легендата и до голямата изненада, която той носи със себе си - Купата на европейските шампиони от 1998 година.

Тогава финалът се играе в Амстердам, а Реал печели с 1:0 над Ювентус и става победителят на днешната шампионска лига. Уникалната купа, ще бъде представена на всички желаещи.

Програмата на Лоренцо Санс за следващия ден също ще бъде натоварена, в събота на стадиона в град Симитли той, заедно с кмета Апостолов и очаквания да пристигне днес Мичъл Салгадо ще открият  юбилейния 20-ти футболен  урнир в памет на Иван Янчев, заради който са тук  гостите от Испания и ще наблюдават нашите таланти. На турнира ще участват деца от школите на Симитли, Благоевград, Петрич и Разлог.

Първият удар в срещите ще бъде направен от уникалния испански футболист Салгадо. Откриването на турнира ще бъде в 12:30 часа. За всички фенове  и желаещи да се снимат с купата на Европейските шампиони ще бъде утре на стадиона в Симитли.