Дариха икона на болница Свети Мина
Дариха икона на болница Свети Мина / netinfo

Активисти на Жени ГЕРБ в Благоевград дариха на Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания "Св. Мина" икона на светеца покровител на болничното заведение.

Иконата е от семейство Борис и Даниела Доневи. Освещаване на иконата извърши отец Андон Шавулев. Той пожела вярата в сърцата на хората да става все по-силна, защото с вяра се преодоляват най- трудните препятствия. Свидетели на това са семейство Доневи. Даниела Донева е била пациент на специализираната болница, но в последсвие с помощта на вярата и добре свършената работа на лекарите от здравното заведение се е излекувала.

Диана Драчева от Жени ГЕРБ пожела Свети Мина да бъде духовен водач и покровител на медиците и техните семейства. Тя благодари на лекарите и на медицинските сестри от болничното заведение за всеотдайността и съчувствието им.

Д-р Кацарска, която в монета изпълнява длъжността управител на онкоболницата, благодари за вниманието, което Жени ГЕРБ оказват със своя жест към екипа на здравното заведение.