Атанас Камбитов: Нека заедно постигнем успех, за да не се върнем в миналото
Атанас Камбитов: Нека заедно постигнем успех, за да не се върнем в миналото / Дарик Благоевград, Любима Калпачка

Уважаеми съграждани, най-важната цел, която си поставях по време на предизборната кампания, вече е постигната. Безспорно е, че коалицията с гражданите, с вас - хората от Благоевградска община, вече е факт.

Вие по един неопровержим начин показахте, че застанахте не само зад мен, но и зад големите проекти, които в стотиците срещи с вас обсъдихме заедно.
Никога не съм се съмнявал във вашето модерно, съвременно мислене, във вашия напредничав дух, защото добре ви познавам и високо ви ценя.

Тези съкрушителни почти 15 000 гласа, двойно повече от моя опонент, са едно доказателство, че вие искате да живеете в 21 век, че вие разпознахте в проектите: Благоевград – Балкански университетски център, Благоевград - Международен панаирен бизнес и логистичен център, възможността да живеете и работите достойно, да дадете сигурност на вашите деца и спокойствие за вашите родители.

Вие не приехте да бъдете заблуждавани с имитации. Уверен съм, че няма да го допуснете и сега, защото Благоевград трябва да бъде обозначен на европейската карта и ние, заедно с вас, ще го постигнем. Използвам случая да се обърна към демократичната общност.

Нека заедно да постигнем успех на 30 октомври, защото всичко останало означава да се върнем в миналото!

Ваш Атанас Камбитов,
народен представител,
кандидат за кмет от
ПП ГЕРБ за община Благоевград