/ ГЕРБ-Пазарджик
Екатерина Захариева, придружавана от областният координатор на ГЕРБ Найден Шопов, Стефан Мирев, д-р Лозана Василева, инж. Валери Вълков и Малина Златева присъстваха на регистрацията на листата на коалиция ГЕРБ и СДС за участие в предстоящите парламентарни избори, съобщиха от партията.

ГЕРБ се явява отново с пълна листа от 18 кандидати. Частично обновена е спрямо предния път с шест нови лица. В нея са намерили място доказани експерти в разнообразни области и лица ползващи се с голямо обществено одобрение.

Биков: Няма защо ГЕРБ да понася щети по репутацията си заради санкциите на САЩ (ВИДЕО)

Осем жени и десетима мъже, сред които двама лекари, шестима юристи, икономисти, инженери и педагози ще бъдат кандидати за народни представители. От младите представители в листата място намира председателят на МГЕРБ-Стрелча; докторант по гражданско и семейно право, както и софтуерен специалист с насоченост към изкуствения интелект.

Присъствието на млади, енергични и образовани кандидати е израз на приемственост и доверие. Започваме предизборната кампания с амбиция, че добрите резултати ще бъдат отново на лице. Вярваме в мъдростта на избирателя и заявяваме, че сме готови да управляваме страната отговорно, така както до сега.

Ето и пълния списък с кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ и СДС:

1. Екатерина Захариева
2. Найден Шопов
3. Димитър Гечев
4. Стефан Мирев
5. д-р Лозана Василева
6. Валери Вълков
7. д-р Илиян Траянов
8. Йордан Кожухаров
9. Малина Консулова-Златева
10. Росица Рускова
11. Димитър Балабанов
12. Галя Кунчева
13. Стоил Малинов
14. Десислава Тодорова
15. д-р Мария Шопова
16. Петър Спасов
17. Лидия Панайотова
18. Данаил Трифонов