Karcher
Karcher
Развитието на технологиите в наши дни се случва толкова бързо, че не всеки ден, a на почти всеки два часа се появяват нови и все по-интригуващи технологии и апликации. Създаването и внедряването на технологиите в ежедневието ни улеснява и подобрява живота по какви ли не начини.

Само да вземем смартфоните – в дланта си имаме кино, поща, библиотека, банка, ресторант, албуми със снимки...
 
По този начин получаваме и лесен достъп до специалисти и експерти, на които да се доверим при различни ситуации. А кой не си мечтае за това? Да има специалист за всичко на разстояние от няколко клика.

Сега новите smart-технологии ни позволяват да имаме дори по-бърз и непосредствен достъп до истински експерти за всичко и по всяко време, а защо не и за почистването?
Професионалистите от Karcher известни с това, че винаги предлагат подходящото решение в процесите, свързани с почистването. Затова, в крак с тенденциите, създадоха мобилно приложение, което не само да ни улесни докато чистим, но и да бъде експертът до нас. Експертът, който ни дава съвет, обяснява ни стъпка по стъпка и никога не ни изоставя, защото е само на няколко клика разстояние. Мобилното приложение на Karcher е интегриранo с водоструйките, едни от най-разпознаваемите продукти от портфолиото на компанията, а „общуването“ между двете ги превръща в истински експерт по почистването. Умният контрол регулира всички онези полезни функции, а допълнителните съвети превръщат водоструйките в неотменим приятел на семейството в грижата за двора, терасата или колата, използвайки силата на водата.
 
Когато се инсталира апликацията, в нея трябва да се регистрират наличните водоструйки за почистване. Това става лесно, със сканиране на QR код.

Когато уредът е въведен, може да се започне с настройките на почистването. От менюто се избира зоната, която трябва да се почисти – тераса, автомобил, бетонова настилка, дървен дек и т.н. Апликацията посочва необходимите стъпки, които трябва да се извършват преди самото включване на водоструйката. Например, да се помете двора от нападалите листа и клечки.

Следващата стъпка е настройка на самата водоструйка за почистване на посочената зона. Апликацията определя колко бара налягане е необходимо, ще се включва ли т.нар. Boost за упорити петна, и изпраща всички настройки към машината. Така на вас остава единствено да включите машината и да насочите струята вода.
Настройките остават запазени в апликацията и при следващото почистване е нужно само да се изберат отново от мобилния телефон, за да се заредят във водоструйката за същото безупречно почистване всеки път.

Колкото до новата опция Boost, тя повишава рязко налягането на водата за кратък период (30 секунди) и така се отстраняват упорити петна без търкане и силни препарати. Въвеждането на апликацията помага на потребителите да използват в най-голяма степен разнообразните функции на водоструйките Karcher и да се постигнат отлични резултати при почистване на всякакви повърхности.