САЩ полиция
САЩ полиция / iStock/Getty Images
Вероятният заподозрян за смъртоносната стрелба по собственика на мотел  и двама негови служители на брега на Мексиканския залив и последвалата смърт на човек, прострелян по време на кражба на кола, е намерен мъртъв след престрелка с полицията, съобщиха властите, предаде Асошиейтед прес.

Съдебният лекар на окръг Харисън Брайън Суитцър идентифицира възможния заподозрян като 32-годишния Джереми Рейнолдс.

Шефът  на полицейското управление в Гълфпорт Адам Купър заяви, че Рейнолдс се е укрил в магазин, след като е избягал от откраднат автомобил. Гълфпорт се намира на запад от Билокси, където в мотел "Бродуей Ин Експрес" е извършена стрелбата.

Четирима ранени при стрелба в САЩ, извършителят се самоуби

Суитцър съобщи пред медиите, че собственикът на мотела Мохамед Моеини, Лора Леман и Чад Грийн са били убити в мотела. Леман и Грийн живеели и работили там.
Полицията съобщи, че след стрелбата в мотела друг мъж е бил прострелян по време на кражба на кола в Гълфпорт и по-късно е починал при операция. Суитцър го идентифицира като Уилям Уолтман, на 52 години.

Купър заяви, че полицията е използвала изстреляла сълзотворен газ в магазина, където се е укривал Рейнолдс. След като се опитали да преговарят с него и не получили отговор, полицаите влезли в магазина и го намерили мъртъв, каза Купър. Ще бъде извършена аутопсия, за да се установи как е починал. 
БТА