/ Gulliver/Getty Images
Еманюел направи някои танцови стъпки заедно със съпругата си Бриджит
Прозорците на Елисейския дворец вибрираха в четвъртък вечерта. Президентският дворец приветства няколко звезди на електронната музика като например Бъзи Пи, Кавински, Клое, Сезар и Кайди Смайл, пише "Пари Мач".
 
Бриджит и Еманюел: историята на една необикновена любов

Към 22.30 ч. държавният глава и съпругата му Бриджит взеха участие в партито, когато Кавински се качи на подиума и отвлече вниманието от звездата на вечерта. Застанали в източното крило, в което се помещават частните апартаменти на президента, президентската двойка се премести сред гостите и музикантите на "Night Call".
 

В близост до тълпата, прилепнал към бариерите и смартфони във въздуха, Еманюел Макрон направи някои танцови стъпки заедно със съпругата си Бриджит. Изненадващ гост на музикалното събитие беше министърът на труда Мюриел Пенико, която също се радваше на шоуто.
 

Любовта на министър и неговата учителка плени французите

Държавният глава и съпругата му споделиха този момент със семейството, доколкото една от дъщерите на Бриджит Макрон, Лорънс Озиер-Журдан, беше на партито.

В черна вечерна рокля и с високи токчета, доведената дъщеря на държавния глава заедно с дъщеря си и съпруга си Гийом бяха в ранната вечер сред тълпата. Семейството се присъедини към Еманюел и Бриджит Макрон.
 

  Синьото й отива: Бриджит Макрон е по-елегантна отвсякога (СНИМКИ)

Първата дама, която като че ли харесваше смесицата от композитора на "Drive", успя да танцува за няколко минути с най-голямата си дъщеря и внучка си.
 

Първата дама: Бриджит Макрон напредва с малки стъпки в ролята

Малко след полунощ Еманюел Макрон и съпругата му дойдоха за последно, но този път на сцената заедно с артистите. След като благодари на публиката, президентската двойка се върна в двореца, осветен в червено-бяло.
 
БГНЕС