/ iStock/Getty Images
Британецът Кевин Бевис се преструвал на болен от рак в продължение на три години, за да избегне раздялата с любимата си, пише Daily Mail.

Двойката била заедно от 2016 година. В началото на връзката приятелката на Кевин - Карън Грегъри харесвала неговата „старомодност“, но по-късно се оказало, че те са „несъвместими“ в леглото.

Три месеца по-късно британката решила да се раздели с Бевис, но той я убедил да отложи раздялата малко. През пролетта на 2017 г. той информирал Грегъри, че страда от рак на стомаха.

Индиец се самоуби заради липса на секс - арестуваха вдовицата му

За да убеди любимата в болестта си, мъжът ходел с бастун и всеки ден изпивал 20 таблетки витамини, като ги представял за лекарства срещу смъртоносната болест
. Той помолил Грегъри да отиде с него за „лечение“. След известно време Кевин заявил, че също му "открили" рак на устната кухина и мозъчен тумор.

Мъжът дори информирал родителите си за „диагнозата“ и накарал приятелите на момичето да повярват в болестта. Както казала Карън, тя не искала да продължава романтичната връзка с Бевис, но не можела да „остави човек, който умира“. Британката заявила пред вестника, че в един момент усещала, че обича мъжа, въпреки че той многократно вдигал ръка срещу нея.

През 2019 г. дъщерята на Грегори я убедила да отиде в полицията и да се опита да разбере повече за диагнозата на любимия си. В резултат Бевис признал, че през цялото време е мамил любимата си. Мъжът е осъден на 18 месеца затвор и му е забранено да се приближава до Карън. 
БГНЕС