Българин е арестуван в Италия заради проституиращи травестити
Българин е арестуван в Италия заради проституиращи травестити / netinfo

Полицията арестува за покровителство и експлоатация на проституция българина Мехмед Кадерин, съобщава излизащият във Верона всекидневник "Арена".

Според фактите, изложени от служители на полицейското управление в Мантова, мъжът всяка вечер придружавал транссексуалисти, които проституирали пред хартиената фабрика "Бурго", а през деня същата групичка упражнявала занаята по шосе номер 11 в района на Пескиера дел Гарда.

Двама от проституиращите се ползвали със специална закрила, тъй като 31-годишният българин ги придружавал на работа, превозвал ги от шосето до Мантова и им гарантирал охрана, поддържайки постоянна телефонна връзка, се посочва в информацията.

Полицията разкри и размера на неговото възнаграждение - 200 евро на вечер, посочва БТА. Той заставил двамата транссексуалисти, южноамериканци на 23 и 31 години, да му плащат по 100 евро на човек, за да им осигурява транспорта и охраната. Техни клиенти били мъже на възраст между 20 и 50 години. Българинът е в затвора в Мантова на разположение на съдебните власти, пише вестникът.