/ ThinkStock/Getty Images
Изникнаха нови детайли от срещата между американски полоти и неидентифицирани летящи обекти в небето, след като Пентагонът декласифицира няколко видеколипа, на които се виждат тези феномени, предава Sky News.

Според информацията на Военноморския център за безопасност пилот на американските сили се е срещнал с "неизвестнен обект", с размера на "куфар и сребрист на цвят" по време на полет.

Рекорден брой сигнали за НЛО по време на пандемия

Това се е случило през месец март 2014 г. и самолетът се е придвижил на около 300 м от неизвестния обект, без да успее да го идентифицира. Полотът се опитал след това изгубил контакт с него и не успял да го открие отново.

Военноморският флот на САЩ публикува 3 видеа, показващи НЛО

По-рано Пентагонът разсекрети три видеоклипа от 2004 и 2015 г., на които се вижда тъмен кръгъл обект, който лети пред самолета на американски пилот от военноморските сили, както и друго овално НЛО, което се движи бързо, а след това забавя ход. Интересното е, че на един от клиповете дори се чува глас, който възкликва:

Пентагонът публикува клипове с НЛО, признава за извънземните (ВИДЕО)

"Има цяла ескадрила от тези". След това друг глас допълва: "Движат се срещу вятъра. Вятъра е 120 възела на запад (около 220 км/ч). Погледни това нещо, човече!".

Любителите на конспиративни теории вече са гледали тези клипове, тъй като те изтекоха в медийното пространство преди години, но това е първият път, в който Пентагонът разсекретява тези кадри официално.

Откриха условие за възникване на извънземни цивилизации

Според новите документит тези обекти са дронове или "безпилотни въздушни системи" (UAS).
Агенция "Фокус"