Топузаков: Не знам за оферти, не ме плаши конкуренцията
Топузаков: Не знам за оферти, не ме плаши конкуренцията / netinfo
Капитанът на Левски Елин Топузаков заяви в специално интервю за Гонг, че не знае за оферта от чуждестранен клуб, отправена към него. „Разговарях с ръководството и се разбрахме, че ако има оферта и клубът се уточни с даден тим, ще преговарям за моите условия. Такова нещо не се е случило”, каза защитникът.

„Нормално е да ни критикуват, защото се провалихме. Аз поемам своята вина, нищо, че не взех участие в двата мача. Не можах да участвам и съжалявам. Сега е естествено да има и по-злобни критики към нас”, призна Елин Топузаков.

„Никога не съм се притеснявал от конкуренцията. Лошо е, че ще ни липсват мачовете, в които треньорът да прави ротация със състава. Наставникът ще преценява кои играчи са в по-добра форма и те ще играят. Новото момче не го познавам, защото бях малко встрани от отбора. Предполагам, че има достатъчно класа. Единственият проблем е езиковата бариера, сигурно ще му е нужно и време за адаптация”, коментира капитанът на Левски.

„Феновете за пореден път показаха обичта си към Левски, така че си пожелавам да продължим да сме едно цяло с тях”, допълни асът на „сините”.

„Разбрах, че ще пропусна мачовете с Тампере още когато се контузих. Нямаше достатъчно време, за да се възстановя. От четири-пет дни тренирам по два пъти. Знам как да вляза бързо във форма и работя по този въпрос. Надявам се да успея да помогна на отбора, ако разбира се треньорът смята, че заслужавам да играя”, заяви Елин Топузаков.