Тони Здравков: Новите се адаптират трудно, но са класа
Тони Здравков: Новите се адаптират трудно, но са класа / netinfo
Помощник треньорът на Левски Тони Здравков каза при завръщането на тима от Австрия, че новите попълнения на „сините” на този етап се адаптират трудно. Специалистът категорично заяви, че споменатите състезатели притежават необходимата класа.

„Надявам се новият Левски да изглежда добре. На този етап сме се подготвили на около 60 процента. Времето, никога и на никого не стига. Всички знаете, че отбор не се прави за няколко месеца. Само че ще избегна репликата, че ни е нужно време за да направим отбор. Мисля, че Левски има отбор, който да побеждава в България. Надявам се, че имаме тим, който да пробие и в Шампионската лига”, допълни още асистентът в щаба на Левски.

Самият наставник на отбора Велислав Вуцов не се прибра с футболистите в София. Специалистът е взел полет за Варна от Виена и по-късно ще се присъедини към подготовката ни Левски.

От тук до края на лятната пауза „сините” ще се готвят на домашна територия. Най-стойностната проверка на български тим това лято, ще е мачът между Левски и Вердер Бремен, който ще се играе на 5 август в София.