Сираков: Само Гриша Ганчев е сериозен човек във футбола ни
Сираков: Само Гриша Ганчев е сериозен човек във футбола ни / netinfo

Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков изрази логично притеснение относно състоянието на българския футбол.

 

„За мен случилото се не е никаква изненада. В последните две години имаше един светъл лъч в лицето на Левски. Много от вашите колеги се опитаха да го затъмнят и принизят. Единственият отбор, който играеше по европейски бяхме ние. Тази година се провалихме, но е много по-лесно средата да те дръпне надолу, отколкото ти нея. Трябва да направим решителни крачки. Не трябва да давате трибуна на разни футболни еднодневки, като някакви от Варна и Дупница. Тези хора не могат да ви кажат нищо реално и сериозно на тема футбол”, коментира силната фигура на „Герена”.

 

„Казах на хората от БФС и на президента в очите това, което мисля. Има един сериозне човек като Гриша Ганчев, който работи и мисли по-същия начин и прави неща за футбола”, допълни Сираков.

 

„Въобще няма да се занимавам с темата дублиращи отбори. Омръзна ми да си блъскам главата в стената с този изпълком. Нямаше ме два пъти и се взеха много странни решения”, отсече Наско Сираков.

 

Изпълнителният директор на каза, че продължават преговорите за бразилските футболисти. Неговият колега Константин Баждеков е ангажиран с този въпрос и е в Южна Америка от няколко дни.