Роналдо претърпя поредно поражение от скандала с травеститите
Роналдо претърпя поредно поражение от скандала с травеститите / netinfo
Нападателят на Милан Роналдо продължава да търпи загуби и поражения, само заради скандала, в който бе замесен преди около седмица. След като бразилската звезда бе напусната от приятелската си, заради огромния скандал с травеститите, сега футболистът се лиши и от спонсорския си контракт с мобилната компания TIM, съобщава TEAMtalk.com.

Мобилният оператор развали договора си с Роналдо, който бе на стойност 4,8 милиона долара, на основание една от клаузите, която дава право на едната от страните да разтрогне контракта, ако Роналдо донесе негативна реклама.

Междувременно по данни на бразилски източници, производителят на спортна екипировка – Nike, който има договор за сътрудничество с нападателя за сума от 100 милиона долара, също има намерение да преразгледа договорните си отношения с футболиста.

В края на миналия месец Роналдо, който се възстановява се от травма на коляното, се е запознал с три травестита в Рио де Жанейро, но след като разбрал, че неговите спътници не са жени, им предложил сума от 600 долара, за да си осигури тяхното мълчание.

Двама от тях се съгласили, но третият травестит поискал 30 хиляди долара и започнал да шантажира Роналдо, вследствие на което се стигнало до полицията, както и до грандиозния скандал.