Новият шеф на Литекс: Суперкупата приляга и на нас
Новият шеф на Литекс: Суперкупата приляга и на нас / Снимка: Sofia Photo Agency

„Суперкупата е единственият трофей, който Литекс не е печелил и имаме амбицията да го направим”, заяви новият президент на Литекс Трифон Попов.

„Мисля, че трофеят приляга и на нас, а не само на ЦСКА. Шансовете са 50 на 50. Като първи официален мач за сезона, спечелването на финала носи не само престиж, но и допълнителна увереност на футболистите преди срещите от първенството”, добави ръководителят на „оранжевите”.

„Лека-полека навлизам в нещата. Вчера се видях с момчетата от отбора. Обясних им, че най важното е да играят като отбор и да спечелят, това, което досега ни липсваше”, сподели Попов.

„Целите поставени пред Станимир Стоилов са отборът да играе модерен и хубав футбол и да спечели всички състезания, в които участва без Купата на УЕФА – шампионатът, Купата на България и Суперкупата”, категоричен бе президентът на ловчанлии.

„Като цяло селекцията в Литекс е отворен процес, така че до 31 август всичко е възможно. Все пак не се очакват големи трансфери в двете посоки”, завърши Трифон Попов.