Морати тръшна вратата за Куарешма, съжали за Лампард
Морати тръшна вратата за Куарешма, съжали за Лампард / netinfo
Президентът на Интер Масимо Морати изрази съжалението си, че няма да може да привлече в тима Франк Лампард, но заяви, че съставът вече е завършен, като по този начин отхвърли възможността за подписване с Рикардо Куарешма от Порто.

„Имаше един проблем с Франк – това, че бе собственост на Челси. От английското ръководството не пожелаха да го пуснат, така че нямаше как да ни е лесно да го привлечем”, заяви Морати за „Gazzetta dello Sport”.

„Всичко, което изглеждаше потенциално възможно, се оказа, че далеч не е така. Нямаше смисъл да продължаваме да преследваме даден състезател без какъвто и да е шанс за успех, за това се обърнахме към друг. Мунтари, който се оказа много добро ново попълнение за Интер”, добави президентът на Интер.

Въпреки че шампионите бяха силно свързвани с привличането на Куарешма в последния месец, Морати отхвърли напълно тази информация. „Не мисля, че ще се връщаме отново на трансферния пазар. Моуриньо няма повече желания”, каза босът на шампионите.

„Имаме много вяра в играчите, с които разполагаме в момента, като се надяваме, че скоро ще са на крака и контузените ни състезатели”, допълни Масимо Морати.